Järgnev tabel annab ülevaate küpsetamisele kuluvast ajast. Antud ajad sõltuvad aga paljustki ahju sisetemperatuurist, lisatava vee hulgast ning väliskeskkonna temperatuurist.

 Toote nimi:  Toote kaal:    Küpsetamiseks kuluv aeg:
 Grillvorstid  ~30 min
 Sealiha:
 Sisefilee  ~0,5 kg  ~1-1,5 tundi
 Välisfilee, karree  ~2-3 kg  ~2-2,5 tundi
 Kaelakarbonaad  ~3 kg  ~4-5 tundi
 Abatükk (kondiga, kamaraga)  ~4 kg  ~7-9 tundi
 Tagaosa kondiga (nn singitükk)  ~7 kg  ~7-9 tundi
 Peekon (terve tükina)  ~3-4 kg  ~3-6 tundi
 Ribi  ~1-1,5 kg  ~2,5-3,5 tundi
 Kulinaarne ribi  1,5-2 kg  ~3-4 tundi
 Tagakoot  1,2 kg  ~4-5 tundi
 Terve searümp  ~20-40 kg  ~8-14 tundi
 Vasikaliha:
 Terve vasikarümp  ~50 kg  ~12 tundi
 Veiseliha:
 Sisefilee  ~1,5-2,5 kg  ~1-1,5 tundi
 Välisfilee  ~3 kg  ~2-2,5 tundi
 Antrekoot  ~3 kg  ~2,5 tundi
 Tagaosa ristluutükk (kondita)  ~2 kg  ~ 2,5-3 tundi
 Tagaosa sisetükk (kondita)  ~3-4 kg  ~3-3.5 tundi
 Lambaliha:
 Karree ja ribi  ~1 kg  ~1-2 tundi
 Abatükk kondiga  ~2 kg  ~2,5-3,5 tundi
 Tagaosa kondiga (nn tagakints)  ~3-4 kg  ~3-5 tundi
Terve lambarümp  ~10-12 kg  ~6-8 tundi
 Linnuliha:
 Tükeldamata broiler  ~1-1,5 kg  ~2-3 tundi
Tükeldamata part  ~2 kg ~2-3 tundi
 Broileri koivad, kintsud  ~0,3 kg  ~2,5 tundi
 Broileri tiivad  ~0,1 kg  ~1,5 tundi
 Brolileri poolkoib  ~0,5 kg  ~2, 5-3 tundi
 Kalkuni pooltiib  ~0,3 kg  ~2-2,5 tundi
Pardi rinnafilee ~0,3 kg  ~1 tund
 Kala:
 Terve forell, lõhe  ~1,5-4 kg  ~1,5-2 tundi
 Forellifilee, lõhefilee (fooliumalusel)  ~1,5-2 kg  ~30-45 min
 Lest  ~0,2-0,3 kg  ~20-30 min
 Latikas  ~1-2,5 kg  ~20-40 min
 Ahven  ~0,2-0,5 kg  ~20-30 min
 Angerjas  ~1-1,5 kg  ~20-30 min
 Tursk   ~1,5-2 kg  ~30-45 min
 Makrell   ~1-2 kg  ~20-40 min
 Karpkala  ~1-3 kg  ~30-45 min
GrillSymbol Products