Järgnev tabel annab ülevaate küpsetamisele kuluvast ajast. Antud ajad sõltuvad aga paljustki ahju sisetemperatuurist, lisatava vee hulgast ning väliskeskkonna temperatuurist.
Toote nimi: | Toote kaal: | Küpsetamiseks kuluv aeg: |
Grillvorstid | ~30 min | |
Sealiha: | ||
Sisefilee | ~0,5 kg | ~1-1,5 tundi |
Välisfilee, karree | ~2-3 kg | ~2-2,5 tundi |
Kaelakarbonaad | ~3 kg | ~4-5 tundi |
Abatükk (kondiga, kamaraga) | ~4 kg | ~7-9 tundi |
Tagaosa kondiga (nn singitükk) | ~7 kg | ~7-9 tundi |
Peekon (terve tükina) | ~3-4 kg | ~3-6 tundi |
Ribi | ~1-1,5 kg | ~2,5-3,5 tundi |
Kulinaarne ribi | 1,5-2 kg | ~3-4 tundi |
Tagakoot | 1,2 kg | ~4-5 tundi |
Terve searümp | ~20-40 kg | ~8-14 tundi |
Vasikaliha: | ||
Terve vasikarümp | ~50 kg | ~12 tundi |
Veiseliha: | ||
Sisefilee | ~1,5-2,5 kg | ~1-1,5 tundi |
Välisfilee | ~3 kg | ~2-2,5 tundi |
Antrekoot | ~3 kg | ~2,5 tundi |
Tagaosa ristluutükk (kondita) | ~2 kg | ~ 2,5-3 tundi |
Tagaosa sisetükk (kondita) | ~3-4 kg | ~3-3.5 tundi |
Lambaliha: | ||
Karree ja ribi | ~1 kg | ~1-2 tundi |
Abatükk kondiga | ~2 kg | ~2,5-3,5 tundi |
Tagaosa kondiga (nn tagakints) | ~3-4 kg | ~3-5 tundi |
Terve lambarümp | ~10-12 kg | ~6-8 tundi |
Linnuliha: | ||
Tükeldamata broiler | ~1-1,5 kg | ~2-3 tundi |
Tükeldamata part | ~2 kg | ~2-3 tundi |
Broileri koivad, kintsud | ~0,3 kg | ~2,5 tundi |
Broileri tiivad | ~0,1 kg | ~1,5 tundi |
Brolileri poolkoib | ~0,5 kg | ~2, 5-3 tundi |
Kalkuni pooltiib | ~0,3 kg | ~2-2,5 tundi |
Pardi rinnafilee | ~0,3 kg | ~1 tund |
Kala: | ||
Terve forell, lõhe | ~1,5-4 kg | ~1,5-2 tundi |
Forellifilee, lõhefilee (fooliumalusel) | ~1,5-2 kg | ~30-45 min |
Lest | ~0,2-0,3 kg | ~20-30 min |
Latikas | ~1-2,5 kg | ~20-40 min |
Ahven | ~0,2-0,5 kg | ~20-30 min |
Angerjas | ~1-1,5 kg | ~20-30 min |
Tursk | ~1,5-2 kg | ~30-45 min |
Makrell | ~1-2 kg | ~20-40 min |
Karpkala | ~1-3 kg | ~30-45 min |