Kriisitooted

Näitan kõiki tulemusi

  • GrillSymbol gaasipõletiga supikatel Soup Station 160 liitrit

    Supikatel Soup Station-160 on Eestis arendatud, põhjamaises kliimas testitud, ülisuure tootlikkusega toitlustusseade. Võimaldab toitlustada kuni 450 inimest: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida.

    Ülesseadmise ajakulu max 10 minutit: vaja kinnitada jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada gaasiballooniga.

    Poole potitäie (80 liitrit) vee keemistemperatuuri saavutamine 20-40 minutit (+20ºC vs +0ºC),  Terve potitäie vee (ca 160 liitrit)  keemistemperatuuri saavutamine võtab vastavalt  40-80 minutit. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ning soojendatava vee algne temperatuur.

    Toote sihtgrupp: suurüritustel toitlustuse korraldajad, omavalitsused, kaitsestrktuurid, haiglad ja muud eluliselt vajaliku teenuse pakkujad.

    Tegemist on väga kompaktne tootega, mis mahub avarama pakiruumiga sõiduautodesse koos gaasiballooniga. Ladustamisel arvestada riiulipinda 100 x 100 x 80 cm.

    Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.

    2,090 Osta
  • GrillSymbol gaasipõletiga supikatel Soup Station 70 liitrit

    Supikatel Soup Station-70 on Eestis arendatud, muuhulgas talvistes tingimustes testitud supikatel, mida saab kasutada aastaringselt. Võimaldab toitlustada kuni 200 inimest: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida.

    Ülesseadmise ajakulu max 5 minutit: kinnitada tuleb jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada seade gaasiballooniga.

    Poole potitäie (35 liitrit) vee keemistemperatuur saavutatakse 25-45 minutiga (+20ºC vs +0ºC), terve potitäie (ca 70 liitrit)  keemistemperatuur ca 50-90 minutiga. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ja soojendatava vee ning toidu algne temperatuur.

    Toote sihtgrupp: suurüritustel toitlustuse korraldajad, omavalitsused, kaitsestruktuurid, haiglad ja muud elutähtsa teenuse pakkujad.

    Tegemist on väga kompaktse tootega, mis mahub koos gaasiballooniga enamikesse sõiduautodesse. Ladustamisel arvestada riiulipinda 80 x 80 cm.

    Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.

    1,190 Osta
  • GrillSymbol gaasigapõletiga supikatel Soup Station – 36 liitrit

    Supikatel Soup Station-36 on Eestis arendatud ning talvistes tingimustes testitud seade, millega saab toitlustada kuni 100 inimest: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida.

     

    Ülesseadmise ajakulu max 5 minutit: vaja kinnitada jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada gaasiballooniga.

    Poole potitäie (ca 18 liitrit) vee keemistemperatuuri saavutamine 20-35 minutit (+20º C vs +0º C),  Terve potitäie vee (ca 36 liitrit)  keemistemperatuuri saavutamine võtab vastavalt  35-70 minutit. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ning soojendatava vee algne temperatuur.

     

    Toote sihtgrupp: cateringi pakkujad, põllumajanduslikud mikrotootjad, omavalitsused, külaseltsid, matka- ja väliürituste korraldajad, kaitsestruktuurid, haiglad ja muud eluliselt vajaliku teenuse pakkujad.

    Tegemist on väga kompaktse tootega, mis mahub koos gaasiballooniga igasse  sõiduautosse.

    Ladustamisel arvestada riiulipinda 45 x 60 x 50 cm. Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.

    740 Osta
  • GrillSymbol gaasigapõletiga supikatel Soup Station-17 liitrit

    Supikatel Soup Station-17 on Eestis arendatud ning testitud seade, millega saab süüa valmistada kuni 50 inimesele: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida. Kodustes tingimustes saab sellega veel keeta moosi, kompotti, marinaade või kuumutada mahla- kõike seda korraga suure kogusega!

    Ülesseadmise ajakulu max 5 minutit: vaja kinnitada jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada gaasiballooniga.

    Poole potitäie (ca 8 liitrit) vee keemistemperatuuri saavutamine 10-20 minutit (+20º C vs 0º C),  terve potitäie vee (ca 17 liitrit) keemistemperatuuri saavutamine võtab vastavalt  20-40 minutit. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ning soojendatava vee algne temperatuur.

    Toote sihtgrupp: cateringi pakkujad, põllumajanduslikud mikrotootjad, külaseltsid, matka- ja väliürituste korraldajad ning kodutarbijad.

    Tegemist on väga kompaktse tootega, mis mahub koos gaasiballooniga igasse sõiduautosse. Ladustamisel arvestada riiulipinda 30 x 45 x 30 cm.

    Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.

    490 Osta
GrillSymbol Products