See veebisait kasutab küpsiseid, et saaksime pakkuda teile parimat võimalikku kasutuskogemust. Küpsiste teave salvestatakse teie brauserisse ja see täidab selliseid funktsioone nagu teie äratundmine, kui naasete meie veebisaidile, ja aitab meil mõista, millised veebisaidi osad on teile kõige huvitavamad ja kasulikumad.
Kriisitooted
Näitan kõiki tulemusi
-
GrillSymbol gaasipõletiga supikatel Soup Station 160 liitrit
Supikatel Soup Station-160 on Eestis arendatud, põhjamaises kliimas testitud, ülisuure tootlikkusega toitlustusseade. Võimaldab toitlustada kuni 450 inimest: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida.
Ülesseadmise ajakulu max 10 minutit: vaja kinnitada jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada gaasiballooniga.
Poole potitäie (80 liitrit) vee keemistemperatuuri saavutamine 20-40 minutit (+20ºC vs +0ºC), Terve potitäie vee (ca 160 liitrit) keemistemperatuuri saavutamine võtab vastavalt 40-80 minutit. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ning soojendatava vee algne temperatuur.
Toote sihtgrupp: suurüritustel toitlustuse korraldajad, omavalitsused, kaitsestrktuurid, haiglad ja muud eluliselt vajaliku teenuse pakkujad.
Tegemist on väga kompaktne tootega, mis mahub avarama pakiruumiga sõiduautodesse koos gaasiballooniga. Ladustamisel arvestada riiulipinda 100 x 100 x 80 cm.
Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.
-
GrillSymbol gaasipõletiga supikatel Soup Station 70 liitrit
Supikatel Soup Station-70 on Eestis arendatud, muuhulgas talvistes tingimustes testitud supikatel, mida saab kasutada aastaringselt. Võimaldab toitlustada kuni 200 inimest: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida.
Ülesseadmise ajakulu max 5 minutit: kinnitada tuleb jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada seade gaasiballooniga.
Poole potitäie (35 liitrit) vee keemistemperatuur saavutatakse 25-45 minutiga (+20ºC vs +0ºC), terve potitäie (ca 70 liitrit) keemistemperatuur ca 50-90 minutiga. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ja soojendatava vee ning toidu algne temperatuur.
Toote sihtgrupp: suurüritustel toitlustuse korraldajad, omavalitsused, kaitsestruktuurid, haiglad ja muud elutähtsa teenuse pakkujad.
Tegemist on väga kompaktse tootega, mis mahub koos gaasiballooniga enamikesse sõiduautodesse. Ladustamisel arvestada riiulipinda 80 x 80 cm.
Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.
-
GrillSymbol gaasigapõletiga supikatel Soup Station – 36 liitrit
Supikatel Soup Station-36 on Eestis arendatud ning talvistes tingimustes testitud seade, millega saab toitlustada kuni 100 inimest: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida.
Ülesseadmise ajakulu max 5 minutit: vaja kinnitada jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada gaasiballooniga.
Poole potitäie (ca 18 liitrit) vee keemistemperatuuri saavutamine 20-35 minutit (+20º C vs +0º C), Terve potitäie vee (ca 36 liitrit) keemistemperatuuri saavutamine võtab vastavalt 35-70 minutit. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ning soojendatava vee algne temperatuur.
Toote sihtgrupp: cateringi pakkujad, põllumajanduslikud mikrotootjad, omavalitsused, külaseltsid, matka- ja väliürituste korraldajad, kaitsestruktuurid, haiglad ja muud eluliselt vajaliku teenuse pakkujad.
Tegemist on väga kompaktse tootega, mis mahub koos gaasiballooniga igasse sõiduautosse.
Ladustamisel arvestada riiulipinda 45 x 60 x 50 cm. Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.
-
GrillSymbol gaasigapõletiga supikatel Soup Station-17 liitrit
Supikatel Soup Station-17 on Eestis arendatud ning testitud seade, millega saab süüa valmistada kuni 50 inimesele: arvestuseks võetud portsjoni kaal 300 g inimese kohta. Supikatel võimaldab toitu keeta, hautada, praadida ja soojas hoida. Kodustes tingimustes saab sellega veel keeta moosi, kompotti, marinaade või kuumutada mahla- kõike seda korraga suure kogusega!
Ülesseadmise ajakulu max 5 minutit: vaja kinnitada jalad ja ohutuspaneelid ning ühendada gaasiballooniga.
Poole potitäie (ca 8 liitrit) vee keemistemperatuuri saavutamine 10-20 minutit (+20º C vs 0º C), terve potitäie vee (ca 17 liitrit) keemistemperatuuri saavutamine võtab vastavalt 20-40 minutit. Keemistemperatuuri saavutamist mõjutavad tegurid on välistemperatuur, tuul, sademed ning soojendatava vee algne temperatuur.
Toote sihtgrupp: cateringi pakkujad, põllumajanduslikud mikrotootjad, külaseltsid, matka- ja väliürituste korraldajad ning kodutarbijad.
Tegemist on väga kompaktse tootega, mis mahub koos gaasiballooniga igasse sõiduautosse. Ladustamisel arvestada riiulipinda 30 x 45 x 30 cm.
Seadet tuleb ladustada kuivades tingimustes.